Utefest

Entry Tickets

Utefest med musikk fra KM. MYRLAND

       Start: Klokken 20.00 – 29.07.2017

Billettpris kr. 290,-

Lørdag 29. juni arrangerer vi utefest ved bygdehuset i Djupvik. Vi ønsker bygdefolk og gjester velkomne til å feire bygda vår, sommeren og fjelløpet. Vi lager mat, setter opp benker, bord og telt, og gjør scenen og dansegulvet klart for bandet. Det her blir trivelig.

K.M. Myrland med Vante folk spiller.

  • servering av mat, øl og vin.
  • 18. års grense
  • forhåndssalg av billetter
  • billettpris kr. 290,-

Fakta om KM. Myrland

Myrland var opprinnelig sjømann, men ble invalidisert etter en eksplosjonsulykke i Houston i USA på begynnelsen av 1970-tallet. I 1976 slo han igjennom som kultvisesanger med sine samfunnsengasjerende tekster og karakteristiske dype stemme på debutalbumet Isbål. Blant høydepunktene var låtene «Sånn som skyan fær», «Elisabeth» og «78° nord». I årene fram til og med 1983 ga Myrland ut åtte album til. Deretter ble det stille fra Myrland på platefronten fram til 1997, da samlealbumet Vante folk – K.M. Myrlands beste ble gitt ut. Det inneholdt 21 av Myrlands mest populære låter. Så kom det 10 nye år uten utgivelser, men i 2007 ga han ut to nye album: Nattmårra og Fartstid – Live fra Tromsø. I 2010 kom så Sjelespor. I 2016 feiret KM Myrland 40 år som plateartist og slapp albumet Komaland.

Myrland bor i dag på Mørkved i Bodø. Han er kjent som en turnerende artist med stor popularitet, spesielt i Nord-Norge. Myrland akkompagneres gjerne av gruppa Vante Folk, som i dag består av musikerene Øyvind Nilsen (bass), Steinar Krokstad (trommer), Sverri Dahl (tangenter, trekkspill) og Tore Morten Andreassen (gitarer). Gruppa, som var med på innspillingene av albumene Nattmårra, Fartstid ,Sjelespor og Komaland, har vært Myrlands faste backingband siden 2006.

 

Entry Tickets